aandeel van buiten

Heerlijk lunchen in Emmeloord

Brasserie AanDeel is een plek waar je je welkom voelt, waar je herinneringen en ervaringen met familie, vrienden en bekenden deelt. Je kunt er terecht voor een koffie, een latte, thee, lunch, diner, een glas wijn of een high tea.

Jenny in de keuken

Wat een lunch bij ons uniek maakt

Wij willen van iedere lunch een belevenis maken. In ons restaurant in het nieuwe pand AanDeel bieden we in een luxe en comfortabele omgeving een gevarieerd aanbod.
Van heerlijke salades als warm gerookte zalm tot quesadillas, en van broodjes uitsmijter tot Libanees platbrood.

Met een goede balans tussen gastvrijheid, gevarieerde lunchgerechten en bijpassend drinken zijn wij dé locatie in Emmeloord voor een zakelijke ontmoeting of familieaangelegenheid.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch. Wil je direct reserveren? Klik dan op de knop hieronder.

Tafel reserveren

Diner in Emmeloord

Brasserie Aandeel in Emmeloord biedt ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk diner!
In een sfeervolle ambiance zetten onze koks en bediening zich maximaal in om een perfect avondje uit te bieden. Onze menukaart wijzigt mee met de seizoenen en is ieder moment van het jaar verrassend.

Diner_HotDog_Peen2

Sfeervol dineren

Brasserie AanDeel is iedere vrijdag en zaterdag de ideale locatie om te dineren.
Met ons aanbod willen we een gezellige en luxe plek creëren waar je kunt genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen, zonder moeilijk gedoe.
Onze toppers bestaan onder andere uit de populaire carpaccio AanDeel, een malse entrecote van rundvlees met seizoensgroenten en romescosaus en de krokante polenta. Een bijzondere bereiding. We doen het graag nét even anders.

Met een goede balans tussen gastvrijheid, gevarieerde gerechten zijn we de locatie in Emmeloord voor een zakelijke ontmoeting of familieaangelegenheid of 'gewoon' omdat het kan.

Tafel reserveren
annemarie michiel

Wat gasten over ons zeggen

quotes
Sympantic

Best food in the area! Their vegan/veggie options are excellent and the service is lovely. Looking forward to my next visit! P.S. Don't miss their Espresso 🤩

> Naar de review

quotes
Ann Damen

Vriendelijke bediening, gezellig zitten op het terras, niet klassieke kaart met aparte gerechten met veel groenten, overdag sociaal project.

> Naar de review

quotes
Michiel Broek

Echt heerlijk gegeten. Goede porties, lekker vers en leuke smaken. Met zorg en aandacht klaargemaakt. Personeel vriendelijk en sfeervol ingericht.

> Naar de review