Koffie bij Brasserie AanDeel

Waar je herinneringen en ervaringen deelt

Welkom bij Brasserie AanDeel, dé plek in Emmeloord waar je zo even binnenvalt. Geniet van een kop bonenkoffie met huisgemaakt gebak, praat bij tijdens een verrassende lunch en neem de tijd voor een uitgebreid diner in ons restaurant.
Onze bijzonder waardevolle medewerkers verwelkomen je met een glimlach!

 

Brasserie AanDeel is...

..dé plek in Emmeloord waar je herinneringen en ervaringen deelt! Ontspan in ons sfeervolle restaurant. Onze waardevolle medewerkers zijn bijzonder enthousiast en heten je graag welkom.

Laat je verrassen door de chef, die naast de bekende óók verrassende gerechten samenstelt voor de gezonde genieter. Altijd met dagverse ingrediënten, zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Ook diverse veganistische en vegetarische opties.

De combinatie van waardevolle werknemers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brasserie Aandeel in het sociale hart van Emmeloord tot een unieke beleving. De plek voor koffie, lunch, diner, borrel, high tea en meer.

Ervaar het zelf!

AanDeel interieur binnen restaurant
Onze kaart

Bekijk wat er op onze kaart staat

Een brasserie met betekenis

Bij Brasserie AanDeel krijgen alle medewerkers de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zodat zij met plezier en zelfvertrouwen hun eigen aandeel hebben in de maatschappij.

Ons team bestaat uit jongeren met een hulpvraag die dagelijks worden aangemoedigd door ervaren en enthousiaste professionals: gastheer Martijn, chefkok Ivor en locatiemanager Annemarie.

Ivor, Annemarie, Martijn
Impressie

neem een kijkje binnen

Wat er over ons gezegd wordt

quotes
Esther Dreyer

Cozy, sophisticated restaurant in the heart of Emmeloord. We enjoyed a lovely evening with interesting, tasty dishes, good wine and friendly, attentive service. Highly recommended!

> Naar de review

quotes
Sandra D.

Gezellige en nette bediening, altijd klaar voor een praatje. Op een goede locatie tegenover parkeerterrein waar je geen last van hebt, net meubilair. Heerlijk eten, lunch. Diner in het weekend is ook aan te bevelen. Goede koffie met wat lekkers. Aanwinst voor de Noordoostpolder!

> Naar de review

quotes
Michiel Broek

Echt heerlijk gegeten. Goede porties, lekker vers en leuke smaken. Met zorg en aandacht klaargemaakt. Personeel vriendelijk en sfeervol ingericht.

> Naar de review

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons op social media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Brasserie Aandeel en profiteer als eerste van onze aanbiedingen.

Formulier wordt opgeslagen
Even geduld aub.

Email

Tot snel bij

Brasserie Aandeel; waar je herinneringen en ervaringen deelt