thee

High Tea in Emmeloord

Lekker High Tea'en, een smaakvol uitje. Onze AanDeel High Tea is perfect om samen te delen met je partner, vriendinnen of familie. Samen genieten van heerlijke, kleine lekkernijen onder het genot van onze verschillende smaakjes (verse) thee.

Huisgemaakt, met verse producten uit de omgeving. De uit Engeland afkomstige High Tea biedt een perfecte afwisseling tussen zoete en hartige gerechtjes geserveerd in meerdere rondes.

Sla die lunch maar even over, want wij zorgen ervoor dat je meer dan genoeg lekkers krijgt!

Contact opnemen
HighTea_AanDeel

High Tea reserveren?

Het is ook erg populair om een High Tea cadeau te doen.

Geef een leuke High Tea cadeaukaart. De High Tea cadeaukaart is verkrijgbaar in het restaurant. Laat het van tevoren even weten. Dan maken wij er een mooie persoonlijke bon van.

Is er iemand zwanger, heb je een speciale wens of allergie? We horen dit het liefst minimaal 1 dag van tevoren, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Een High Tea kan worden afgenomen tussen 13:30 - 17:00u. De kosten voor de High Tea zijn €23,50 p.p.

De High Tea is te reserveren tot uiterlijk 1 dag vóór aanvang 0527 789799 of mail naar reserveren@brasserieaandeel.nl

Tot snel!

Contact opnemen
HighTea_AanDeel2

Wat gasten over ons zeggen

quotes
Fennita Hilderink

We hebben een heerlijke high-tea gehad. Veel keuze in theesoorten, ook met verse munt, gember en citroen. Heerlijke zelfgemaakte hapjes, zowel zoet als hartig. Prima bediening.

> Naar de review

quotes
Shareena ‘Sharnieltje’ Ramdjiawan

Nog maar 1 keer geweest voor een hightea, was erg lekker ! Alles ook vers en leuk dat je een stukje kan mee kijken in de keuken! Erg mooi ingericht, vriendelijk personeel, timing van de service kan iets aangescherpt worden! Maar ik zou zeker nog een keer komen

> Naar de review

quotes
Esmeralda van Groesen

Heerlijke high tea gehad bij de Brasserie. Alles was heel goed verzorgt. Er was keuze uit verschillende soorten thee zowel verse thee als thee uit een zakje. De eerste ronde kregen we zoete hapjes en de tweede ronde kregen we hartig. Alles was door hun zelf gemaakt. Ik vind de prijs met betrekking tot de hoeveelheid eten echt super!

> Naar de review